Anbefalinger til hundeejer

Når hunden indleveres til klipning hos Barking Babies er det her på ejerens eget ansvar.

Hvis din hund er sygeforsikret, dækker hundens egen forsikring i de fleste tilfælde. Men husk at undersøge det ved dit forsikringsselskab.
Det er uhyre sjældent at der sker nogen skader på hunden, men da det er levende dyr, der behandles, kan det ikke undgås at de pludselig laver en uheldig bevægelse, som kan give en skade, der skal behandles hos en dyrlæge.

Hunden skal indleveres tør, da det ellers vil tage ekstra tid at tørre den inden den kan klippes.

Der forbeholdes ret til at afvise hunde, der af adfærdsmæssige grunde ikke er mulige at håndtere og klippe uden brug af mundkurv eller galge. Vi opfordrer derimod meget til, at man træner sin hund i håndtering og pelspleje.

For at hunden får en så god oplevelse hos os som muligt, er det vigtigt, at den er trænet til at blive håndteret.

I kan træne  med jeres hund/hvalp ved at simulere en klipning, evt. via en barbermaskine (uden skær) eller en mobiltelefon der vibrerer. Denne placeres  rundt omkring på hunden, også på ben og på hovedet. Ydermere er det vigtigt at lære hunden at få håndteret sine poter til når den skal have klippet negle.

Er hunden meget nervøs, kan det anbefales at give hunden Kalm inden den indleveres.  Kalm er et fodertilskud til hunde, som kan anvendes i situationer, hvor hunden oplever utryghed, stress eller nervøsitet. Produktet kan anvendes til hvalpe og voksne hunde, og købes receptfrit hos dyrlægen. For at se effekt ved meget nervøse hunde, skal de have væsentligt højere dosis end den anbefalede startdosis.

For mere information om Kalm, klik her.